Få din måltidskasse leveret til døren

Ønsker du at spare tid i hverdagen, så at du får overskud til alt det vigtige – for eksempel familie og fritids interesser? Så er indkøb og madlavning et oplagt sted at begynde.

Du kan for eksempel vælge at bestille en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Dette kan spare dig for de mange timer du bruger på at stå i kø i supermarkedet eller svede over komfuret hjemme i køkkenet.

Hvor ofte får jeg en ny måltidskasse?

Kokkens Hverdagsmad operer med ugentlig måltidskasser levering. Hele ugens måltider leveres i en praktisk flamingo kasse som sammen med de tilhørende køle elementer holder råvarerne tilstrækkeligt nedkølet.

Du vil via sms blive adviseret omkring leverancen når din måltidskasse er afleveret uden for din dør. Så kan du hente din måltidskasse og lægge varerne i køleskabet med det samme.

Hvornår kommer min Kokkens Hverdagsmad måltidskasse?

Levering af måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad finder som regel sted om søndagen med mindre andet er aftalt. Skulle der ske ændringer i leverings planen vil kunderne blive adviseret via sms og mail.

Det kan for eksempel ske i forbindelse med helligdage og lignende. Hvis du ikke selv ønsker at skille dig af med flamingo kassen via genbrugsstation eller lignende kan du altid bare stille den ud foran døren når du venter en måltidskasse leverance. Så vil budet tage den med sig igen.

Styr dit måltidskasse abonnement via app

Kokkens Hverdagsmad har sin egen app som kan installeres på smartphone eller tablet. Med denne app kan du selv foretage ændringer i dit abonnement uanset hvor du befinder dig. Det har aldrig været lettere at abonnere på en måltidskasse!

Uanset om du abonnerer på Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse vil du kunne afbestille eller ændre i ugens måltidskasse indtil onsdagen før levering.

Du kan læse mere, og bestille abonnement på måltidskasse levering, på kokkenshverdagsmad.dk.