Find et solidt legetårn til din hjemme-legeplads

Offentligt tilgængelige legepladser er som regel udrustet med masser af opbyggelige og stimulerende lege redskaber som børn kan ave stor glæde af i mange timer. Det er dog ikke alle der bor så tæt på en legeplads at det er nemt at komme til. Og så kan det være en idé at bygge sin egen legeplads.

Indret en legeplads hjemme i haven

Hvis du gerne vil give dit barn mulighed for at udfolde sig inden for matriklens trygge rammer kan du i diverse webshops og show rooms finde et hav af lege redskaber til udendørs brug, for eksempel gyngestativer, sandkasser, legehuse og lignende. Med disse er det nemt selv at bygge en legeplads – og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager.

Fri leg på sparsom plads med et smart legetårn

Er det småt med pladsen i din have kan du vælge at anskaffe et legetårn. Et legetårn er et fint alternativ til separate lege redskaber idet det på fineste vis integrerer samtlige funktioner. Du kan for eksempel vælge et legetårn med gyngestativ, rutsjebane, legehus og klatrevæg – og så fylder det en del mindre end hvis du skulle opstille samtlige redskaber hver for sig.

Dertil kommer at et legetårn giver børnene mulighed for at bruge de enkelte redskaber sammen i et kreativt lege forløb. Et legetårn kan fungere som alt fra fort når der leges cowboys og indianere til brandstation, eller om fængsel når programmet står på politi og røvere. Børnene kan rutsje, klatre, kravle, gynge og svinge sig – og skulle det begynde at regne kan de søge ly i det indbyggede legehus.

Med en legetårn får du således en lækker integreret løsning som børnene kan have stor glæde af – store såvel som små. Du kan læse mere om legetårne, og få inspiration til indkøb af et sådant, på https://husblog.dk/legetaarne-og-gyngestativer-til-haven/ 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *