Gør det til en leg at holde fest med mad ud af huset

Afholder du dig fra at holde fester hjemme i privaten fordi der er for meget arbejde forbundet dermed? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få de bedste tips og tricks til hvorledes du kan spare tid og kræfter på dit arrangement – og samtidig selv få en rigtig god oplevelse.

Det er hårdt at stå for madlavningen selv

En rigtig stor del af det at holde fest er madlavning. Hvis du skal bespise meget mere end 10 – 15 mennesker vil madlavningen hurtigt blive ganske uoverkommelig.

Der skal købes ind i store mængder, og du vil få et problem med forsvarlig opbevaring af de mange råvarer. Dette gælder især hvis du kun er i besiddelse af standard køkken og køle faciliteter.

Du skal regne med ikke blot at tilbringe mange timer, men måske endda flere dage, i køkkenet hvis der skal laves mere end én ret mad. Måske er du gået all ind på buffet – og er der mange små anretninger som skal fremstilles.

Skal maden være moderat mere interessant og inspirerende end den traditionelle Chili Con Carne eller flade sandwicher skal du bruge energi og kræfter på at sætte dig ind i nye opskrifter. Og så vil der næppe være meget overskud tilbage til hyggeligt samvær når først den store dag oprinder – især fordi du sikkert også vil tilbringe en del tid over komfuret mens gæsterne hygger.

Bestil mad ud af huset til din næste fest

Du kan lette størstedelen af arbejdsbyrden forbundet med det at holde fest ved i stedet at bestille mad ud af huset. Du kan med fordel vælge en lækker buffet ud af huset fra Kokken og Jomfruen. Her har du mulighed for selv at sammensætte din buffet ud fra det antal kuverter du ønsker. Læs mere på kokken-jomfruen.dk