Sådan kan du gøre din stue lysere

advertorial

Har du overtaget et hus, hvor du synes, at stuen er meget mørk, er der heldigvis en række forskellige ting, som du kan gøre for at få stuen til at virke lysere. De kræver noget arbejde af dig, men til gengæld får du et rum, der er langt mere behageligt for dig at leve i. Vi kommer ind på tre forskellige måder, hvorpå du kan gøre stuen lysere. 

1. Dobbelte terrassedøre 

Har du kun en enkelt terrassedør nu, kan du få den skiftet ud til dobbelte terrassedøre. På den måde bliver der naturligt lukket langt mere lys ind. Særligt hvis du vælger terrassedøre, der kun består af glas. 

Du kan for eksempel finde en terrassedør hos klarvinduer.dk. Det er en stor webshop, der både forhandler vinduer og døre. De har mange terrassedøre i meget god kvalitet – og i forskellige udseender. Dermed kan du nemt finde en, der passer til din bolig. Se mere her

2. Ovenlysvindue

I nogle tilfælde kan du tilføje nok så mange vinduer og døre med glas i til din stue, den vil stadig blive ved med at være mørk inde på midten. I det tilfælde bør du få sat et ovenlysvindue op, hvis det er muligt. Med ovenlysvinduet kan du lukke en masse lys ind på lige præcis det sted, du ønsker. Dermed kan du også få langt mere lys i midten af stuen. 

3. Mal væggene hvide 

Hvis dine vægge i stuen ikke er hvide, kan du starte med at male dem i den farve og se, hvilken effekt det har. Hvid reflekterer lyset, og det får derfor din stue til at fremstå langt lysere og mere indbydende, end den gjorde før. Det er derfor oplagt for dig, at du gør det. Du kan selvfølgelig kombinere det med at få nye terrassedøre eller ovenlysvinduer, på den måde har du virkelig gjort en indsats for at gøre en forskel.